Cilin frajer e deshi më shumë Dafina Zeqiri?

Dafina Zeqiri ka sjell frymë moderne, stil dhe energji pozitive përmes muzikës së saj.

Gjithashtu, ka sjell edhe një mundësi të mirë për gazetarët që të merren me të, me muzikën, por edhe jetën e bujshme private të saj, që shpesh ka bërë lajm, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja i ka pasur disa të dashur, që të gjithë të zbuluar shpejtë nga media. Sigurisht ka pasur edhe lidhje të pretenduara. Lidhjet më të mediatizuara ishin ato me Krenarin, me të cilin edhe ka bashkëjetuar dhe me Ledrin. Nuk ka kaluar pa u komentuar as marrëdhënia me të dashurin e fundit, një domenikian, me të cilin po flitet se është ndarë, shkruan “Kosovarja”.

Ka zëra që thonë se Dafina e ka dashur Ledrin më shumë se të tjerët.