E pa besueshme ku rri më së shumti vëllai i Nora Istrefit

Quhet Bledi Istrefi dhe ndryshe nga motrat e tij që e kanë të theksuar dëshirën për të qenë të famshme, për ti njohur, pëlqyer e dashur të gjithë, ai nuk është i imponueshëm, madje as në shoqëri, shkruan “Kosovarja”.

I qetë, i kulturuar dhe pa ndonjë interes për tu bërë i famshëm, Bledi e vijon shkollën si të gjithë bashkëmoshatarët e tij. Atij i pëlqen të jetë më i tërhjekur dhe këtë e konfirmon edhe fakti që nuk del shumë, nuk poston shumë, etj. Bledit megjithatë i pëlqen të vishet me stil dhe të fotografohet, sidomos në ballkonin e banesës së familjes, shkruan “Kosovarja”.

Vëllai i Nores, Nites e Eres rrallë shihet në rrugë apo në ndonjë kafitëri në kryeqytet. I pëlqen qetësia e ballkonit të shtëpisë.