25 Mars 2018

A e dini kush është vëllai i Gjikos?

Asdren Gjikolli, i njohur si Gjiko, është bërë mjaftë i dëgjuar dhe i famshëm në tregun tonë muzikor. Ai, edhe më parë proklamohej si...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ