19 Shkurt 2018

Si po e kopjon Xhensila Myrtezaj, Elvana Gjatën

Të dy janë këngëtare shumë të suksesshme dhe më një vocat shumë të ëmbël, ato për pak kohë bën famë dhe pas vetës kanë...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ